Autokoulu Ajatus / Yritys / Satsaa laatuun!
Satsaa laatuun!

Autokouluissa on laatueroja

Kuten kaikkia kouluja, autokoulujakin on olemassa eri tasoisia. Ajotaidon opiskelu on elämän kohokohtia, jolloin sopivan autokoulun valintaan kannattaa suhtautua ajatuksella. Yleensähän haluamme päästä niin korkeatasoiseen kouluun kuin mahdollista. Autokouluun ei ole pääsykoetta, joten valinnan voit tehdä vapaasti. Tällöin kannattaa valita paikkakunnan laadukkainta koulutusta antava autokoulu: Autokoulu Ajatus!

Ajokortin hankkiminen on Suomessa korkean verotuksen, korkeiden kustannusten ja tiukkojen koulutusvaatimusten vuoksi arvokasta. Ajokortti on kuitenkin pitkäaikainen, jopa yli 50 vuoden investointi, jolloin vuosittainen kustannus jää alhaiseksi.

Oppilaana et kuitenkaan maksa ajokortista vaan opetuksesta. Vaadi siis arvokkaalle hankinnallesi mahdollisimman korkeatasoinen vastine! Autokoulu Ajatuksesta saat käyttöösi:

Osaavat opettajat

Opettajamme ovat kokeneita, koulutettuja liikenteen ja opettamisen ammattilaisia. Joukostamme löytyy muun muassa ajoterveyden ja liikennelääketieteen erityisosaamista. Opettajamme osallistuvat Suomen Autokoululiitto ry:n, Uudenmaan Autokouluyhdistys ry:n ja Kymenlaakson Autokouluyhdistys ry:n järjestämiin jatkokoulutuksiin säännöllisesti.

Perusteellinen ajo-opetus ennakkotehtävineen

Ajo-opetuksessa joka ajotunnille on tietty aihe ja tavoite, ja erikoisuutena käytämme oppimistasi tehostavia ennakkotehtäviä, joilla valmistaudut ajotunnin aiheeseen etukäteen. Opetuksen aikana opetusaika käytetään tehokkaasti: opettaja keskittyy sinuun, ei puhu matkapuhelimeen eikä hoida omia asioitaan. Kehitystäsi seurataan yksilöllisesti muun muassa opetuskortin ja oppimissuunnitelman merkintöjen avulla sekä opettajien välisisissä keskusteluissa. Opettaja antaa rehellistä palautetta jokaisen ajotunnin jälkeen vahvuuksistasi ja kehityskohteistasi.

Parhaat oppimistulokset

Laadukas ja perusteellinen opetus johtaa siihen, että oppilaanamme saat hyötyä vuosikymmeniksi eteenpäin ja selvität siis myös todennäköisimmin kuljettajantutkinnon ensi yrittämällä. Tämä vaikuttaa myös ajokorttikustannuksiin merkittävästi, sillä esimerkiksi B-ajokokeen uusinta aiheuttaa aina vähintään noin 200 euron lisäkustannukset :-(. Tutustu tutkintotilastoihin tästä.

Toimipisteet

Inkeroinen

Autokoulu Ajatus Inkeroinen
Terholantie 1
46900 INKEROINEN

Puh. 05-317 1100

Toimisto avoinna:
Tiistaisin klo 14-16.30

Kouvola

Autokoulu Ajatus Kouvola
Hallituskatu 8
45100 KOUVOLA

Puh. 0400-317 185

Toimisto avoinna:
Keskiviikkoisin klo 14-16.30

Kotka

Autokoulu Ajatus Kotka
Kymenlaaksonkatu 18
48100 KOTKA

Puh. 050-317 5151

Toimisto avoinna:
Maanantaisin klo 14-16.30

Syötä tähän tietosi, valitse toimipiste sekä kurssi, jolle haluat ilmoittautua.

Etunimi*
Sukunimi*
Sähköposti*
Toimipiste*
Kurssi*
Viesti